Plačilo in dostava

Dostava

Dostava pošiljk znotraj Slovenije se izvršuje preko Pošte Slovenije in City Expressa, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem dostava izvedena bolj učinkovito.

Cene dostave po Sloveniji:

  • Cena dostave za nakupe do 50 EUR znaša 3,50 EUR
  • Za nakup nad 50 EUR je dostava brezplačna.

Odločite se lahko tudi za osebni prevzem naročila v kavarni Oaza, Glavni trg 13, Celje, ki je brezplačen. Celoten znesek naročila morate v primeru, da se odločite za osebni prevzem, predhodno poravnati z nakazilom na TRR podjetja Kalu d.o.o. ali pa ga poravnate osebju v kavarni Oaza z gotovinskim plačilom (plačilo s kartico ni mogoče). Ko bo naročilo pripravljeno za prevzem, boste o tem obveščeni po elektronski pošti.

V trgovini Beautyology se trudimo, da naročila, oddana do 12. ure, odpremimo še isti dan, vendar to vedno ni mogoče. Vsa naročila so odpravljena v roku treh delovnih dni po prejetju naročila, nato pa je dostava odvisna od delovanja dostavne službe. V kolikor se zgodi, da določenega izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili po e-mailu ali telefonu v roku treh delovnih dni od prejetja naročila in skupaj bomo poiskali nadaljnjo rešitev.

Če Vas ob dostavi ni doma, vam pismonoša pusti obvestilo o prispelem paketu. Na pošti vas bo paket čakal še 15 dni.

Plačilo

Nakup na spletni strani Beautyology je mogoč s plačilom po povzetju, plačilo s plačilnimi karticami ali predplačilom na TRR podjetja Kalu d.o.o.

V primeru predplačila skupen znesek naročila (vključno s poštnino) nakažite na TRR SI56 6000 0000 0136 841 (Kalu d.o.o., Podjavorškova 3, 3000 Celje), v polje Referenca pa vpišite številko naročila, ki jo najdete v e-mailu. Svetujemo uporabo plačilnega naloga UPN. Če imate težave z vnosom sklica, polje pustite prazno (ali v polje za model vpišite številko 99, polje za referenco pa pustite prazno) in v Namen vpištite Beautyology in številko vašega naročila. Za višino provizije pri plačilu po predračunu, se pozanimajte pri banki, preko katere izvajate plačilo, svetujemo pa uporabno spletnega bančništva kot najugodnejše rešitve.

Zadnji ogledi

 

img

Uspešno dodano v košarico!