The Ordinary kozmetika v Sloveniji!

The Ordinary je zbirka tretmajev, ki se poslužujejo znanih in učinkovitih kliničnih tehnologij, ki so običajno izgovor za visoke cene in zviševanje ugleda znamk nege kože. Tako so pri podjetju DECIEM ustvarili The Ordinary, da bi kupcem ponudili poštenost v najbolj čisti in skromni obliki. Znamka je inovativna, a ne zaradi tehnologij, ki jih uporablja, temveč zaradi svojega odkritega deklariranja in poštenih cen.

Pri DECIEMu se osredotočajo na napredno funkcionalno lepoto, njihova ekipa pa je specializirana za kemijo in biokemijo, ki omogoča ustvarjanje inovacij na področju nege kože. Prav na področju inovativne kozmetike je iskrenost redkost – proizvajalci svoje povsem splošno poznane tehnologije označujejo kot nova revolucionarna odkritja ter nelogično zastavljajo izjemno visoke, nepravične cene, s tem pa zmedejo kupca in prikrijejo čisto običajne sestavine.  

The Ordinary odkrito komunicira o uporabljenih tehnologijah in svojih formulah ter tako zastavlja osnovo za tehnološko naprednejši in resnično inovativni znamki Hylamide in NIOD.

 

>> Izdelki The Ordinary so na voljo v naši spletni trgovini Beautyology! 

Zadnji ogledi

 

img

Uspešno dodano v košarico!