Varovanje osebnih podatkov

Podjetje Kalu d.o.o., ki upravlja s spletno trgovino Beautyology.eu, za potrebe izvrševanja naročil ob oddaji slednjih hrani sledeče podatke:

  • Ime in priimek
  • Naslov
  • Email naslov in/ali telefonsko številko

Izključno ob privolitvi pri oddaji naročila ali s samostojno prijavo na elektronske novice, navedene podatke uporabljamo tudi za obveščanje strank o novostih, promocijskih ponudbah in drugih vsebinah, neposredno povezanih s spletno trgovino. 

Vsak kupec mora soglasje za izvajanje neposrednega trženja prek elektronske pošte ponudniku izrecno podati soglasje tudi ob registraciji in/ali oddaji naročila na spletni strani z označitvijo »«. V nasprotnem primeru neposrednega trženja prek elektronske pošte kupec ne bo deležen, s tem pa tudi ne bo predhodno obveščen o spletnih akcijah ponudnika.

Vsak kupec lahko soglasje za obdelavo osebnih podatkov (dano bodisi preko spleta bodisi preko drugega prodajnega kanala) kadarkoli prekliče na elektronskem naslovu hello@beautyology.eu.

O možnosti preklica soglasja za izvedbo neposrednega trženja prek elektronske pošte je v vsakem prejetem elektronskem sporočilu kupec obveščen.

Ponudnik bo kot upravljavec vse pridobljene osebne podatke obdeloval in varoval v skladu z vsakokrat veljavno relevantno zakonodajo, trenutno veljavnima:.

  • Zakon o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 94/07) in
  • Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list RS, št. 109/12, 110/13, 40/14, 54/14 in 81/15),

ter v skladu z morebitnimi notranjimi akti, sprejetimi na podlagi relevantne zakonodaje.

Hkrati se zavezuje, da pridobljenih osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, razen pogodbenim obdelovalcem, s katerimi bo predhodno sklenil pisno pogodbo o obdelavi osebnih podatkov.

Zadnji ogledi

 

img

Uspešno dodano v košarico!